Munkatársak

Czike Barbara

Több mint 25 éve dolgozom az egészségügyben,  tapasztalatból tudom, hogy milyen fontos a megfelelő bánásmód, melyre a fájdalmakkal küzdő embereknek még nagyobb szükségük van, mint általában bárkinek. Megértéssel, mosollyal, kedves szavakkal néha csodát tehetünk. 

Már a rendelő kapujában megkezdődik az a folyamat, amely megalapozza az orvos munkáját és segíti a pácienst a gyógyulásban. Asszisztensként számomra ez nagyon fontos. A Med Palace családias magánklinikán öröm dolgoznom, hiszen minden kollégám hasonlóképpen gondolkozik a gyógyításról. 

Hiszem, hogy "Csak a másokért élt élet érdemes". (Albert Einstein)

 

 

 

Augusztin Hajnalka

1995-ben kezdtem az egészségügyben dolgozni, 2003-tól, annak alapításától dolgozom a Med Palace magánrendelőben, eleinte mint diplomás ápoló- asssisztens, majd 2008-tól, a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Karának Gyógytornász Szakát elvégezve, mint gyógytornász.

A gyógytornászi gyakorlatot Sólyom Ildikó ORFI nyd. vezető gyógytornász, egyetemi oktató  mellett szerezhettem meg, aki akkor a Med Palace vezető gyógytornásza volt.    

Gyógytornászi munkám során, immáron 14éve rengeteg tapasztalatot szereztem a rendelő változatos betegein. Tevékenységi köröm ezen változatos mozgásszervi (gerinc, degeneratív ízületi, gyulladásos mozgásszervi, csontritkulásos) elváltozások, betegségek konzervatív illetve műtét utáni mozgásterápiája, melynak alapja a szó szoros értelmében vett klasszikus gyógytorna.  

Szakmai tudásomat tanfolyamokkal, továbbképzésekkel igyekszem szinten tartani ill. új módszerekkel fejleszteni, így elvégeztem a Schroth terápia, a McKenzie A, a Kinesiotape, a Rehabilitációs Pilates I.-II. és a Járáskép és diagnosztika, a hatékony terápia alapjai c. szaktanfolyamokat.

Örömmel dolgozom a Med Palace magánrendelő dinamikus kreatív csapatának tagjaként, és jól érzem magam abban a jó hangulatú családias légkörben, melyet a magasszintű szaktudás mellett a rendelő valamennyi munkatársa a betegek felé nyújt.

 

Fenyvesi Edina

Sok éve foglalkozom masszázzsal, miután elvégeztem egy alternatív masszázs terapeuta képzést. Nagy hatással van rám a távolkeleti gyógyítás és filozófia. Törekszem arra, hogy egyensúlyt teremtsek, mert fontosnak tartom, hogy harmóniában legyünk önmagunkkal és környezetünkkel. Örömmel tölt el, ha a kezeléseim által létrejön egy külső – belső ellazultság, a blokkok feloldásával a szervezet energiái aktivizálódnak és beindulnak az öngyógyító folyamatok.

Hiszem, hogy ha figyelemmel vagyunk nemcsak testi, hanem pszichés, mentális működésünkre is, közelebb kerülünk belső egyensúlyunkhoz, gyógyulásunk is könnyebb lesz.

Hálás vagyok, hogy egy nyitott, befogadó, együttműködő közösség, a Med Palace tagja lehetek, ahol kíváló szaktudással és odaadással támogatják a gyógyulásra vágyókat.

 

 

 

Antal Tamás

2015-ben egyetemi szintű Rekreációszervezési és Egészségfejlesztési Szakot végeztem. Később Gyógy- és Sportmasszőri képesítést szereztem. 2018-ban Fizioterápiás Asszisztensnek tanultam, az elméleti képzettség mellett gyakorlatot az ORFI Központi Fizikoterápiás Egységében szereztem. Fizikoterápiás munkám során reumatológiai, ortopédiai, immunológiai, traumatológiai kórképekben szenvedő felnőtt és gyermek betegekkel foglalkoztam. A Med Palace Reumatológiai Mikroklinikán 2019-óta dolgozom és segítem tudásom legjavával a páciensek gyógyulását, állapotjavulását.

Szakmai fejlődésemet további tanfolyamokkal igyekeztem biztosítani: Az elektro és ultrahang terápia alapjai mellett lágylézer-, mágnesterápia, Indukciós terápia az elektroterápiában, Lökéshullám terápia  elmélet és alkalmazás, Számítógépes talpfelvétel és elemzés, kinesio-tape.

A fizikoterápiában kiteljesedem. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen azt csinálhatom, amit szeretek. Munkám egyben a hivatásom, emberekkel foglalkozhatok, gyógyíthatom őket. Ez egy életre elegendő motiváció számomra  s mindehhez a Med Palace és annak munkatársai kíváló hátteret jelentenek.